Copiii nostri / vara 2010

Asa cum i-am cunoscut! Si imi sunt dragi pana la ultimul, fara nicio exceptie. Cu bune si rele... Va indemn sa avem grija de ei! Orice s-ar intampla! Fiecare cand si cum putem. Mai presus de orgoliile noastre de oameni mari... Aveti ideea oare cat face pentru ei o vorba buna, o imbratisare? Uneori mai mult decat orice pe lumea asta!  Aici sunt primele mele notite in ceea ce ii priveste.
( I-am impartit in grupe de frati ) Alina Z.

Georgiana, Maria, Ionela


BUBU. 
Intra in clasa I.  Are 7 ani  (nascuta pe 5 martie ) E potrivita,  are 1.32 inaltime si 33 la picior!  Ii place sa cante muzica populara, sa se joace, sa i se citeasca povesti inainte de culcare... (cand nu esti atent la ea, e foarte trista) Se ataseaza foarte repede, de oricine ii acorda atentie!


MAYA Intra in clasa a 4-a . Are 9 ani (nascuta pe 6 aprilie). E potrivita, are 1,34 inaltime si 35 la picior! Canta foarte bine muzica populara, i -ar placea sa faca pian si tenis! E usor visatoare, in lumea ei:) Stie sa zambeasca foarte cuceritor, cand vrea. Ii plac oamenii frumosi! Se ataseaza, doar aparent, de toata lumea...


IONI. Intra in clasa in clasa a 5-a. Are 11 ani (nascuta pe 4 aprilie). E potrivita, are 1,36 inaltime si 35 la picior! Canta extrem de bine muzica populara, este finuta, delicata, harnica si responsabila:) E un copil foarte bun! 

....................................................


Ionut


IONUT. Intra in clasa a 6-a. Are 12 ani (nascut pe 4 august). E slabut, are 1,52 inaltime si 39 la picior! Este "desteptul" gastii, dar nu e foarte usor sa comunici cu el daca nu ai rabdare. E pasionat de cultura generala, de mitologie, de citit si de resling! Ii este foarte drag si dor de fratele lui, usor bolnav si aflat in centrul de plasament de la Peris...

.................................................

Raluca, Ana



COCA. Intra in clasa a 7-a. Are 13 ani (nascuta pe 20 decembrie). E slabuta, are 1,47 inaltime si 37 la picior! ii place sa i se dea atentie si este permanent in sufletul omului. Ii place sa spuna bancuri. Tine minte absolut orice! In actele medicale se regaseste un usor retard, dar ea este un copil minunat!


ANA. E in primul an de liceu, clasa a 9-a . Are 17 ani (nascut pe 23 aprilie). E durdulie, frumusica, are 1,68 inaltime si 41 la picior! E vesnic indragostita, blanduta si usor naiva. I-ar placea sa se faca actrita. Scrie poezie...


................................................


Georgiana, Alexandru





GEORGI. Intra in clasa a 7a. Are 13 ani (nascuta pe 18 iulie). E potrivita, are 1,62 inaltime si 38 la picior! Simte nevoia de afectiune, dar se comporta prea putin delicat. Este cea mai generoasa si atenta la nevoile altora. Ii place sa se joace in parul oamenilor si sa le faca coafuri ciudate. Este un copil care are nevoie de dragoste, desi nu o cere. Dragostea si atentia altora o pot salva!


ALEX. E in primul an de liceu, clasa a 9-a. Are 15 ani (nascut pe 29 aprilie). E slabut, are 1,78 inaltime si 45 la picior! Alex e harnic si fascinat de bucatarie. Ii place sa gateasca, sa stie retete, sa le prepare. Sa fie laudat:) E ambitios si cauta mereu compania oamenilor si le vorbeste intr-una! Nu ii place singuratatea!

...............................................................


Cristina, Valentin





 CRISS. Intra in clasa a 8-a . Are 13 ani (nascuta pe 20 mai). E slabuta, are 1,45 inaltime si 35 la picior! Este o fata speciala, nu-i place nimic in mod deosebit. E fascinata de vedete, clipuri muzicale si reviste!  Scrie un fel de proza aparent banala, dar plina de intelesuri ascunse, destepte!





VALI. E in primul an de liceu, clasa a 9-a . Are 15 ani (nascut pe 7 iulie). E slabut, are 1, 78 inaltime si 44 la picior! Ii place foarte mult informatica, jocurile pe calculator. I-ar placea sa le testeze, sa le creeze. Deseneaza foarte bine! E un baiat bun, destept...

............................................................

STEFAN


FANE. Intra in clasa a 8-a. Are 13 ani (nascut pe 18 septembrie). E bine facut, are 1,54 inaltime si 41 la picior! Ii plac jocurile pe calculator. Un baiat harnic si bun, caruia nu-i place cartea in mod deosebit, dar este responsabil si are un fond foarte, FOARTE bun! 
....................................

Liliana, Ioana, Florentina, George 


 LILI. Intra in clasa a 8-a. Are 15 ani (nascuta pe 20 aprilie). E slabuta, are 1,57 inaltime si 37 la picior! Este olimpica la geografie. Responsabila, harnica, finuta... un copil bun si intelept!


IOA. Intra in primul an de liceu, clasa a 9-a. Are 16 ani (nascuta pe 14 februarie). E potrivita, are 1,56 inaltime si 38 la picior! Deseneaza extraordinar de bine. Ii place sa faca masaj si make-up. E o fata frumoasa. Un copil care nu se baga cu forta in sufletul omului. Asteapta sa faci primul pas sincer inspre ea, apoi vine cu bratele deschise!



FLORI. Intra in clasa a 10-a . Are 18 ani (nascuta pe 4 iulie). E potrivita, are 1,52 inaltime si 36 la picior! Florentina ar vrea sa devina medic veterinar. Iubeste foarte mult animalele, are grija de ele, le duce la doctor, le deparaziteaza, se joaca cu ele, le dreseaza si le povesteste mereu:) Munceste fara sa cracneasca si are chiar si un iubit de cursa lunga...



GEORGICA. Intra in clasa a 7-a . Are 13 ani (nascut pe 31 octombrie). E slabut, are 1,45 inaltime si 38 la picior! E un baiat delicat. Ii place sa se joace, sa deseneze... E vesel, dar timid si sensibil!
...................................


Beatrice


BETTY. Intra in primul an de liceu, clasa a 9-a. Are 15 ani (nascuta pe 31 octombrie). E slabuta, are 1,60 inaltime si 37 la picior! Este creativa, delicata, finuta. Vrea sa se faca designer fashion. A creeat prima ei colectie de hainute pentru colegele din centru la un concurs de talente si o linie de hainute pentru pisici, prezenta la salonul international de pisici 2010 - Bucuresti! E un copil bun, frumos, afectuos. O fata desteapta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu