Marea "Ieseala"
iesiri, plimbari, bucurii
....................................................

Duminicile cu Radu

Radu vine cand nu te astepti... Luni la pranz, miercuri dimineata, sambata seara, duminica la prima ora pana noaptea tarziu... Este extrem de haios, se joaca cu noi, ne face sa radem, ne ajuta la lectii, vine cu daruri si ne scoate in oras... iesirile cu el sunt unele dintre cele mai asteptate (pentru ca niciodata nu stim la ce sa ne asteptam)... prima data a plecat cu Salo, Lili si Ana la Muzeul de arta.
  


Alta data, pentru ca Stefan si Criss au inteles perfect explicatiile in ceea ce priveste lectia de fizica, ba mai mult au invatat rapid si despre Burebista la istorie, au plecat la un tur de oras: aeroport, academia militara, mall, gradina botanica! Haz si voie buna, ca de obicei:)



L am poreclit "om bun, nebun":) Cand am internat o de urgenta pe Criss a noastra in spital, a fost primul care a ajuns la ea. Apoi a venit la Mogosoaia si ia luat cu el pe Vali, fratele "bolnavioarei" , precum si pe Bety sau Ioana, prietenele ei cele mai bune si i a dus in vizita... Evident, in drumul de intoarcere, a pescuit si pe agentul Natalie Ester, ca sa l aduca la noi pentru a petrece cateva zile impreuna:)




Duminici cu "Alexandrele"
Coca, Ioana si Bety

Alexandra Radescu si Alexandra Enescu. Pentru noi, pe scurt: "Alexandrele". Ne iubesc si le iubim. Asa ca duminica noastra cu ele a fost, ca intotdeauna, minunata. Pe langa programul obisnuit: piza acasa, scotocit prin dulapuri, admirat rochite si pantofi, gadilat, ras si dansat, vorbit serios, de data asta am mers si la teatru, la un spectacol in care juca cealalta prietena a noastra, Natalie Ester (agent de implinit dorinte). I am dus trandafiri, am aplaudat o, am asteptat o la cabine, am insotit o la masa de pranz si am povestit despre piesa, despre Holocaust, evrei si nemti, prieteni, ochi albastrii...


...................................................................................

Cu Razvan la circ...
Intr o zi, pe cand pleca de la noi, Razvan Jakab a vazut pe un stalp un afis: "Circ". Si am pus o de o ieseala... Pentru ca s au adunat mai multi agenti alaturi de noi, inclusiv Cezarina, sotia lui, fata cea mare si alti cativa prieteni,  ne am permis sa i invitam si pe copiii supraveghetoarelor noastre de noapte, care  n au mai fost niciodata la un astfel de spectacol. Ne am imbracat frumos si am pornit. Animale, veselie, trapezisti, circ in toata regula. Plus o vizita la Salonul International de Feline, organizat de prietena noastra Candice Luana Dragota si pisicile ei... Ale caror fete haioase le am purtat pe tricouri, cu totii:)
  


Bety la petrecere cu agenti...
Pentru ca a castigat detasat concursul de talente din Chic Camp, Bety a primit, drept premiu, o invitatie la petrecerea cu agenti, data de Mirela Rus, de ziua ei. Am invatat cu ocazia asta cum sunt party urile de oameni mari si frumosi. Muzica, bufet suedez, socializare, joc si joaca... Oana Bucur, Ionut Copuiu Bianca Grindeanu, Mihai Popescu si grija de ea. De Bety a noastra:) Aici s a nascut ideea colectiei de hainute pentru pisici, pe care Candice Luana Dragota i a sugerat o fetei noastre dragi.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu